Fastelavnsfesten genopstod – og blev en succes

Søndag eftermiddag blev det tydeliggjort, at det var en fejl, der ikke blev afholdt fastelavnsfest i 2013. 130 mødte op til tøndeslagning og fastelavnsboller.

Takket være et frivilligt initiativ fra fem kvindelige forældre, blev der nemlig holdt et brag af en fastelavnsfest, der samlede omkring 130 børn og voksne i Vester Nebel Forsamlingshus.


Programmet var ganske enkelt: En fastelavnssang med alle børn på scenen, tøndeslagning inddelt i tre aldersgrupper og herefter fastelavnsboller, saftevand og snolderposer – mens der blev serveret fastelavnsboller og kaffe for de voksne.

- Vi har tilladt og at opkræve et beskedent beløb på 15 kroner af de voksne, der deltager. Og vi har forsøgt at holde de nede i et leje, hvor alle kan være med, siger Dorethe Wolf, der takker Minkfarmen på Ølufgårdsvej samt Hvamø, der havde sponseret tønderne til formålet.

Arrangementet gav et beskedent overskud, og de involverede i afviklingen er klar til at gentage succesen til næste år.

 

 

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand