Fantastisk sæsonstart

Efter indskrivningen så det igen i år lidt sløjt ud med tilmelding - men efter et par gange kunne næsten alle hold melde tilbage, at der var kommet mange flere til.

Det nye tiltag PILATES er en stor succes og der er ved at være styr på vejrtrækningen, dejligt med så stor opbakning når vi opstarter noget nyt.

Der er gang i multihallen i rigtig mange timer om ugen og flere børnehold er ved at kende deres ”God dag og Farvel” sang.

Det er en fornøjelse med alle disse kendte gentagelser som gør børnene trygge og glæder sig til næste uge hvor de skal til gymnastik.

Spring holdene er også en succes, børn og voksne har fuld fart på og får varmen på redskaberne. Nye redskaber er allerede bestilt.

På de øvrige voksen hold er der også mange tilmeldinger, og der bliver svedt godt. De modne mænd er også startet op hver mandag så vi i gymnastikudvalget er super tilfredse med en den store tilslutning.

 

HUSK GYMNASTIKOPVISNING LØRDAG DEN 12. MARTS KL. 14.00

VNI - Gymnastik

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand