Færdig arbejde

Multihuset blev klar til sæsonen, da 11 frivillige svingede penslerne i weekenden. Resultatet er til at få øje på, men arbejdsgruppe har ikke tænkt sig at stoppe her…

Lørdag formiddag klokken 10.00 mødtes »Multihusgruppen« for at give Multihuset en trængende gang træbeskyttelse. Og til stor glæde for gruppen, dukkede der også andre frivillige hjælpere op.


11 mand høj gik alle i gang med hver sin pensel, og da klokken var 15.00 havde sidste bræt fået træbeskyttelse.


Vi har dog materialer nok til at bygningen kan få en omgang mere, men gruppe har besluttet, at dette skal vente til foråret.

 

 

 

 

 


Multihusgruppe benyttede også weekenden til at flytte resterne af den gamle skaterrampe fra skolen til den fremtidige plads ved Multihuset. Rampen vil blive renoveret, så den kan tages i brug hurtigst muligt.


Gruppen er også i gang med at få fremstillet et nyt oplyst skilt, der skal stå ud til Hygumvej. Og så er undersøges det p.t. om kommunen til opstille blomsterkrybber samme sted.


Efteråret nærmer sig, og i årets mørke måneder vil gruppen kaste sig over ansøgninger af fonde og kasser, så der kan findes finanssiering til den ønskede multibane.

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand