Forsamlingshuset var fyldt til sidste plads, da der fredag aften var fællesspisning for tredje gang denne vinter.
Menuen har ”Sort gryde” - sammenkogt ret med mørbrad, chilifrugter, cocktailpølser – eller rejer, og naturligvis Riigeligt med hvidløg. Hertil serveredes Thomas Haahrs fantastiske kartoffelmos, der var lavet med så meget kærlighed, at den alt for hurtigt slap op.
- Efter tre portioner måtte jeg kaste håndklædet i ringen og frasige mig desserten, sagde Steen Helsinghof.
Mange deltagere kiggede en ekstra gang, da de blev præsenteret for desserten. »Himmelsk dessert med gulerødder«. Specielt, men der kom ikke mange halvtomme tallerkener retur til opvasken.
Holdet bag gryderne hyggede sig gevaldigt under forberedelserne, og takker for de mange rosende ord.
Fællesspisningerne har trukket mange folk i forsamlingshuset, og det glæder husets formand:
- Nu hvor vi hverken har Brugsforening eller skole at samles om, så er det da dejligt at vi kan mødes i forsamlingshuset på denne måde, siger Ole Hansen, der fryder sig over, at lokalbefolkningen bakker op om disse arrangementer.
Ved fællesspisningen fredag aften blev bolden (hvem laver mad næste gang, red) grebet af Alberte Nielsen. Levin Nielsen udbad sig betænkningstid, og melder snart tilbage om hvorvidt han kan samle et hold kogekoner til næste fællesspisning – der endnu ikke er sat dato på.