Fællesrådets formand reder en del busafgange.

Da formanden for Vester Nebel fællesråd hørte om ændringerne af bussernes køreplaner - og dermed nedskæringer i antallet af afgange fra Vester Nebel, tog hun straks affære. Og det gav pote.

Da Jutta Knudsen selv benytter linje 6 ret ofte, kunne hun godt se problemet i, at kommunen havde givet grønt til, at køreplanen fra 2008 kunne reduceres med otte busafgange på hverdage. Hun tog simpelthen ind på rådhuset for at tale byens sag.


Hun fik telefonnummeret til Lars Andersen, der har med busplanlægning at gøre. Efter en lang række samtaler har Jutta fået forhandlet tre afgange tilbage i køreplanen, der træder i kræft den 6. januar.

 

 




Afgangstiderne ændres fra minut 15, til i fremtiden at afgå fra Vester Nebel i minut 19. De afgange der er gået tabt på hverdage er 10.15- 17.15 -19.15 -20.15 og 21.15.


Jutta oplyser, at samtalerne med Lars Andersen er foregået i en god tone, og at han var meget lydhør overfor hendes argumenter.

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand