Facaden faldt igen

Men det er man ikke kede af hos Vester Nebel Maskinforretning, der nu kan bryste sig af at være CASE IH center for et ret stort område.

Årsskiftet betyder nye tider for Vester Nebel maskinforretning, der nu er blevet licenceret CASE IH forhandler.

 

Det betyder favel til New Holland traktorene i Vester Nebel, selv om Bjørslev & Mortensen der ejer forretningen, stadig forhandler New Holland.

 

Pr. d. 1. januar 2006 er Maskinforretningen blevet CASE IH center for et opland der strækker sig fra Ribe i syd, over Holsted i øst, via Grindsted til Skjern i nord.

 

- Med dette tiltag håber vi på, at vi kan skabe nogle flere arbejdspladser i byen, fortæller filialleder Bo Juhl Petersen og forsætter. Vi har stadig forhandling af New Holland i afdelingen i Ådum, så nu er vi endnu bedre rustet med 2 mærker. Men det bliver kun CASE IH der bliver forhandlet i Vester Nebel afdelingen.

 

Det nuværende personale kommer ikke til at mærke forandringer - Det skulle da lige være når de forhåbentlig skal byde nye kolleger velkommen, slutter Bo Juhl Petersen med et lille grin.

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand