Et aktivt døgn

15 friske piger og 4 voksne tog til Vejen Idrætscenter for at fyre den af i et aktivt døgn. Målet var årets Pigelejr 2015.

Der blev hoppet, løbet, svømmet og grinet i stor stil da 613 piger var samlede i de store haller i Vejen Idrætscenter i weekenden den 17-18.januar 

15 piger i alderen 7-12 år fra Vester Nebel Idrætsforening prøvede kræfter med discipliner som: zumba, rytmisk gymnastik, springgymnastik, sjipning, taekwondo og svømning. Sidstnævne var måske det mest populære. Derfor var der også mulighed for to gange svømning i det aktive døgn. Mange benyttede sig af aftensvømningen inden sengetid. 

Det blev til mange grin, gensyn med andre gymnaster fra andre gymnastikforeninger, pudekampe og slikspisning. Alle klarede det aktive døgn uden hjemve og nævneværdige skader. Enkelte måtte dog frekventere samaritterne for småskader som et forvredent led i ankelen.

Selvom der er tale om mange deltagere er det hele meget velorganiseret med holdopdeling, så bespisning og aktiviteterne i hallerne glider fint gennem hele arrangementet.

Der er god tradition i Vester Nebel Idrætsforening (VNI) for at deltage i årets Pigelejr. Drengene var afsted for 14 dage siden på deres Drengelejr 2015 i Helle-hallerne, og nu var det pigernes tur. Det giver sved på panden med de mange fysiske udfordringer, velsmagende mad og festligt fællesskab at være med.

Fra de deltagende skal der lyde en stor tak til trænere og frivillige for en god oplevelse.

 

 

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand