Erik Schmidt hædret som »Hverdagens Helt«

Tømrermester Erik Schmidt blev søndag formiddag tildelt JydskeVestkysten og Sydbanks pris, »Hverdagens Helt«.

Erik Schmidt blev vist lidt overrasket - og på samme tid bevæget, da han i forbindelse med Sogneforeningens sensommer-gåtur, blev dirigeret på en mindre omvej, hvor han fik overrakt et diplom som bevis på, at han er blevet tildelt JydskeVestkysten og Sydbanks pris, »Hverdagens Helt«.

Han tildeles prisen for sit store engagement i det frivillige arbejde og foreningslivet i byen.

I indstillingen til prisen står der blandt andet:

Erik Schmidt har et stort engagement i Vester Nebel. Er i øjeblikket, sammen med andre frivillige, i fuld gang med færdiggørelse af projekt ”Rekreativt Bånd”; et 42.500 kvadratmeter stort areal, hvoraf 15.000 kvadratmeter er beplantet med blandet skov. Anlæggelse af en 700 meter lang og 2,50 meter bred sti snoende gennem området, hvor der undervejs er der små oaser, hvor man kan nyde en kop kaffe/mad, motion, friluftsliv og naturoplevelser.

Erik var også forgangsmand, da Vester Nebel - igen på frivillig basis - lagde deres eget fortov i 2011. En episode, der gjorde at byen blev landskendt og var hovedhistorie i DR-nyheder, TV 2 og på News.

Erik er iderig og har rigtig mange bolde i luften. Han byder ind med brug af sin virksomhed og maskiner, hvis en forening eller eksempelvis klubben i Vester Nebel bygger sæbekassebiler for at være med i Ramasjang Rally, som børnene i øvrigt vandt 1. pladsen i som Danmarks hurtigste sæbekassebil i 2012.  

Med titlen følger en check på 1500,- samt en buket blomster.

JydskeVestkysten bringer mandag den 22. september en artikel fra prisuddelingen.


Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand