Erik Schmidt hædret endnu engang

Tirsdag aften blev Erik Schmidt hædret som Årets Hverdagens Helt på Sydbanks aktionærmøde i Musikhuset Esbjerg.

Erik Schmidt blev i september indstillet til prisen som Hverdagens Helt og fik ved den lejlighed prisen overrakt på en af Sogneforeningens gåturs-arrangementer. Men torsdag aften måtte han i rampelyset endnu engang, da Sydbank og JydskeVestkysten skulle kåre årets Hverdagens ved Sydbanks aktionærmøde i Musikhuset Esbjerg.

I dommerkomiteen var der ingen tvivl om, hvorfor Erik Schmidt var en værdig vinder:

- Som en altid energifyldt ildsjæl er han lige præcis den type, som er nødvendig i et lokalsamfund. Uden folk som Erik Schmidt, bliver små landsbyer uddøende og noget af det, ingen andre vil flytte til og kreditforeningerne ikke vil låne ud til. Men med støbninger som Erik Schmidt kan man forvandle små landsbyer til velfungerende samfund, hvor nærhed, natur, sammenhold og initiativ kommer i højsædet, sagde lokalredaktøren på JydskeVestkysten i Esbjerg, Christian Friis Hansen, i forbindelse med overrækkelsen.

Erik Schmidt var naturligvis stolt over at have modtaget prisen, men han gjorde i sin takketale opmærksom på, at man ikke kan hvile på laurbærrene:

 - Vi er jo mange, der løfter i Vester Nebel, men det gør det ikke alene. Samfund som vores har brug for al den støtte, der kan komme os til del. Husk det, lød det fra Erik Schmidt, skriver JydskeVestkysten onsdag.

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand