Endnu en vellykket fællesspisning i forsamlingshuset

Selv om arrangementet ramte sammen med flere cykelklubbers ture til udlandet, deltog 88 personer til fællesspisning, hvor menuen stod på fiskefrikadeller.

Foto: Erik Hansen Fiskefrikadeller og budding tiltrak 88 personer til fællesspisning Foto: Erik hansen

Det gik lidt kludder i tilmeldingen, så køkkenpersonalet lave alt for mange fiskefrikadeller til de 88 fremmødte i forsamlingshuset. De havde nemlig dækket bord og lavet mad til 108 personer.


 - Men det gik godt, og vi fik da også solgt en hel del af de overskydende fiskefrikadeller, siger Erik Schmidt, der stod i køkkenet sammen med Poul Timmerby og fik assistance af Marianne Schmidt, Michael Urth og Erik Hansen.

De 88 deltagere fik budding til dessert og hyggede sig i godt tre timer.

Deltagerne fik også mulighed for at besigtige det stykke arbejde, som en række frivillige har udfør i løbet af sommeren, da der var åbent hus på herrertoilettet.


Christoffer Møller Christensen og hans søstre er udpeget til at står i køkkenet ved den næste fællesspisning.

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand