En stor tak til alle der hyllede forsamlingshuset

Bestyrelsen for Vester Nebel Forsamlingshus vil gerne sige alle vore gæster rigtig mange tak, fordi I gjorde vores 100 års jubilæumsfest til en rigtig god festaften.

Tak for Jeres gode humør, det skabt en herlig stemning som holdt hele aftenen. Også en stor tak til alle vore frivillige hjælpere, både med bordpyntningen, serveringen, på scenen, bag klaveret og de andre instrumenter.

 

Også til sognearkivet som har hjulpet os godt på vej med historiske oplysninger om huset og sognet som sådan. Alt dette var med til at give os alle en rigtig god aften.

 

Vi vil også gerne sige mange tak for de gaver som kom til Forsamlingshuset fra Vester Nebel Brødudsalg v/Bente og Aksel Jensen, fra Gerda og Jens Børge Nielsen og fra Bodil Og Ejnar Jørgensen. Mange tak for det.

 

At opleve sådan en aften, det er også at opleve et bevis på, at når vi vil noget fælles i en forsamling, og vi har huset dertil, Ja så kan det også sagtens lykkes.

 

Derfor siger bestyrelsen endnu engang tak for denne aften og for det gode samarbejde alle bidrog med.

 

Med venlig hilsen

på bestyrelsens vegne

Vester Nebel Forsamlingshus

Hans Peter Hansen

formand

 

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand