Efterårsarbejdet i Multiparken kom godt i gang

Motorerne snurrede livligt, da omkring 20 aktive onsdag eftermiddag og aften fjernede ukrudt mellem træerne i Multiparken.

 

Der blev arbejdet effektivt med buskryddere, plæneklippere, river og sågar de bare næver, da en gruppe på godt 20 personer samledes for at påbegynde efterårsarbejdet i Multiparken. Og de kom faktisk rigtig godt i gang. Et forsigtigt skøn er, at 2/5 dele af området klar til vinteren.

Nu kan man pludselig se træerne parallelt med Tranbergvænget, der har været skjult i uønsket plantevækst det meste af sommeren.

- Der er nok ingen tvivl om, at vi ikke skal fræse eller harve jorden, men der imod holde al anden vækst mede, så der dannes en slags græs mellem træerne, blev et par af deltagerne enige om, da de drak sig en kop velfortjent kaffe under en kort pause.

Du skal da også være med
Der arbejdes på den sidste vinterklargøring søndag den 6. oktober fra klokken 09.00. Og der håber vi, at der kommer endnu flere hjælpere, så vi kan blive færdige, siger Marianne Schmidt, der sender en stor rosende tak, til alle der deltog i arbejdet onsdag aften.

Vi vil gerne vide, hvor mange der deltager, så vi har kaffe, kage og pølser nok til alle mand. Send derfor besked til marianne(at)schmidt.mail.dk.


Opgaven kan, i lighed med plantedagen for at lille år siden, være et familieprojekt!

 

PS. Medbring gerne buskrydder, plæneklipper, trillebør, river. Og husk arbejdshandsker.

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand