Du danske sommer...

Sankt Hans aften med perfekt vejr og mange mennesker ved Nebel sø, er hoved årsagen til at arrangørerne er klar igen til næste år..

Sankt Hans arrangementet ved Nebel sø var begunstiget af det bedst tænkelige vejr, og måske derfor fandt så mange vejen til bålet.26 graders varme i skyggen kl. 18 og skyfri himmel- betingelserne var i orden for et fint arrangement.

 

Omkring 100 personer indtog deres aftensmåltid i den smukke natur, der i det flotte vejr, fik tankerne og snakken om charterferie, og sydlige himmelstrøg til at forstumme for en tid.

 

Der blev grillet til den store guldmedalje indtil Sogneforeningens dommerpanel skulle bedømme den bedste "heks". Absolut ikke noget let valg, da der var blevet gjort meget ud af arbejdet. 

 

 

Spejderne var som tidligere værter for snobrødsbagningen, der senere også omfattede "skumfidus grillning" og tilberedning af popcorn.

 

Båltalen stor Poul Erik Simonsen for, og talen var en kort fortælling om ham selv, Det Gamle Mejeris overtagelse og drift af Nebel sø.

 

Til sidst slog Poul Erik til orde for, at vi i højere grad, burde udvise forståelse for "de svage" i samfundet. 

 

Ved båltændingen, afslørede det lokale svar på Banden Paul, at de moderne tider også har indfundet sig hos spejderne. Ikke noget med at  gnide to stykker træ imod hinanden... 

 

I omegnen af 300 personer så bålet brænde og sang med på Shu-bi-dua's lette melodi til Drachmanns "Vi elsker vort land".

 

Se flere billeder fra Sankt Hans 2005 her!

 

 

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand