Dilettant med nye ansigter - rettet

Forberedelserne til årets dilettantforestilling har være ramt af mange afbud undervejs. Men det er alligevel lykkes for den nye instruktør, at få samlet et fuldtalligt hold.

 

 

Det har ikke været helt let for Keld Andersen at få samlet et hold til årets dilettant. Men i starten af februar faldt de sidste roller på plads, efter lidt udskiftning på pladserne i de første uger.

 

Dermed kan instruktøren, der sidste år overtog efter Børge Nielsen, byde på en forestilling, der er besat med en del nye ansigter. Både nye ansigter i byen, men også folk der er kendte i området, for andet end dilettant.

 

Årets stykke hedder "Grin, grever og gavtyve":

 

Herbert Junker er absolut borgerlig. Hans kone Ellinor, har en åbenlys svaghed for "det blå blod" - så meget, at Herbert og hans søn Nikolaj lægger en plan for ar "kurere" moderen.

 

Ved hjælp af datterens forlovelse med en  "grev Juelsberg", forsøger man at få fruen i huset til at se på gode borgerlige værdier - mere end herkomst.

 

Greve og Grevinde Brockenberg er inviterede til forlovelsesfesten på Junkersminde af Ellinor, hvorimod Herbert gerne så mere jordbundne og forstandige mennesker som sine gæster. Og så starter løjerne....

 

 

 

Ved en øveaften i slutningen af februar, var der endnu ikke helt styr på reklikerne.  Derfor var rollehæfterne endnu ikke lagt væk. Og det gav lidt problemer at styre både rollehæfte og ægte kys.

 

Der er premiere på stykket lørdag den 17. marts. kl. 19.30.

 

Der er mulighed for at bestille håndmadder, som leveres af Esbjerg Lufthavnsrestaurant. Og efter spisningen er der bal. Også her er der blevet plads til et nyt ansigt. Det er nemlig Torben Bonenzakh der tager plads bag tangenterne.

 

Se opslaget her.

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand