Det Gamle Mejeri's hjemmeside klar

Efter længere tids forberedelser er Det Gamle Mejeri så småt ved at indtage Internettet, med egen hjemmeside under Vesternebel.dk.

Det Gamle Mejeri har længe ønsket at blive koblet på Vester Nebels hjemmeside, og i disse dage dukker den første del af siden op.

 

Det Gamle Mejeri har længe haft deres egen hjemmeside på er underside til Esenettet men har, med hjælp fra Lone Christensen, fået flyttet indholdet over under Vester Nebel siden.

 

- Folk kunne ikke finde os på den gamle hjemmeside, så det er vores håb, at det får lettere ved at finde os, når vi udkommer sammen med Vesternebel.dk. Folk ved at Det Gamle Mejeri ligger i Vester Nebel, så jeg tror vores identitet vil få en bedre exponering med den nye placering, udtaler Bent Adrade, forstanderen på Det Gamle Mejeri.

 

Det er dog ikke alle mejeriets sider der er oppe at køre endnu. Men i løbet af 2 - 3 uger vil de sidste sider blive offentliggjorte.

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand