Det Gamle Mejeri får del i 3 millioner

En række projekter i Ribe Amt, der har til formål at sætte skub i udviklingen af landdistrikter og de mindre byer, får nu en økonomisk håndsrækning, der virkelig batter noget og kan sætte handling bag planerne.

 

De er nemlig blevet betænkt med tilsammen knap tre millioner kroner i EU-tilskud efter den såkaldte artikel 33 ordning, som administreres af direktoratet for FødevareErhverv. Der skelnes mellem jordbrugsrelaterede og ikke jordbrugsrelaterede projekter.

 

Det Gamle Mejeri er blendt de 16 heldige projekter, der opnår en økonomisk håndsrækning. Formålet er at skabe et endnu mere attraktivt friluftsområde omkring Nebel Sø end det vi kender igag, samt at skabe beskyttede arbejdspladser for sent udviklede unge mellem 17 og 27 år.

 

Hvor stor en del af de 3 millioner kroner, Det Gamle Mejeri har fået til forskønnelse af Nebel sø, fremgår ikke af pressemeddelsen.

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand