Det er snart tid til julebankospil

Ingen december uden julehygge, og i forsamlingshuset er vi igen klar med to gange julebankospil, der bidrager godt til hyggen.Torsdag den 9. december og tirsdag den 14. december – begge dage fra kl. 19.00 - spiller vi julebanko.

 

Vi kan allerede nu afsløre, at der kommer rigtig mange flotte gevinster på højkant, selvom vi endnu ikke har været rundt hos alle vores velvillige sponsorer fra by og opland.

Som traditionen foreskriver i Vester Nebel kultur- og forsamlingshus, vil der blive solgt kinesisk lotteri, samt serveret gløgg og æbleskiver i pausen mellem de 10 spil.

Spilleplader koster som altid 10 kroner stykket – og så er der ovenikøbet frit valg!

 

Sæt kryds i kalenderen og vær med, når det går løs om de flotte gevinster.


 

 

Covid-19:
Vi følger de til enhver tid gældende coronarestriktioner.

Følg med her på siden, hvor vi vil orientere, hvis restriktionerne ændres, så det for indflydelse på gennemførelsen af arrangementerne. Som situationen er lige nu, skal personer over 15 år forevise et gyldigt coronapas.

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand