Den gamle birk forsvandt

Ivrige folk fra forsamlingshusets bestyrelse knoklede i sidste uge sammen med naboen på at fælde det gamle birketræ, der stod i skellet mellem forsamlingshuset og »Barberens hus«


Mange folk så til, da det gamle birketræ måtte lade livet. Bemærk Helmer der fungerer som sikkerhedsvagt. Foto: Kim Thorsen


Træet har stået der i en menneskealder – og kunne det tale, kunne det sikker fortælle nogle gode historier. Men nu står træet der ikke længere. Træet stod meget tæt på carporten og var til gene for husets ejer. Og da forsamlingshusets bestyrelse heller ikke var specielt glade for det gamle træ, blev de enige om, at det skulle fældes.

Der var mange folk samlet om opgaven. En til at føre motorsaven, en sikkerhedsvagt, og fem-seks personer til at trække træet i den rigtige vej i faldet.


Men træet var lidt genstridigt, så i de sidste sekunder op til træets endeligt, var der på et tidspunkt fire personer på den lille aluminiumsstige på én gang.


Til sidst lykkedes det dog at få motorsavens kæde fri, så træet kunne fældes.

Da træet væltede ud over Stokbrovej blev der en livlig trafik af cykelryttere, traktorer, last-og personbiler.

 


Skraldespanden stod i vejen for træet da det faldt, så nu kan selv de kortbenede nå skraldespanden. Foto: Kim Thorsen


Men træet fald udramatisk. Kun skraldespanden foran træet led overlast, da den blev trykket 20 centimeter ned i jorden.

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand