Dementi - Børnehuset ikke lukningstruet

I forbindelse med opslaget på Vester Nebel hjemmeside www.vesternebel.dk, angående Vester Nebel Børnehus, at det skulle være bestemt på foranledning af Esbjerg Kommunes forvaltning for børn og unge, at lukke Børnehuset.

Skal det hermed præciseres at forvaltningen ikke har indstillet at Børnehuset skulle lukke.

 

Forvaltningen har gjort opmærksom på at børnetallet er nedjusteret til 29 i 2010, hvilket bringer Børnehuset i fare for at skulle lukke jævnfør den vedtagende sektorplan.

 

Forvaltningen har derfor bedt ledelsen sammen med Bestyrelsen at finde en alternativ løsning til en lukning.

 

Det er derfor op til bestyrelsen og befolkningen i området at gøre de folkevalgte politikere opmærksom på problematikken, så der kan blive et grundlag for at fortsætte Børnehuset.

 

For hvis der ikke bliver gjort noget så står huset til lukning.

 

På vegne af Bestyrelsen for Børnehuset
/Steen Snorrason 

 

Nervøse forældre - politisk uro

Direktøren for Børn og Familie ved Esbjerg kommune, Jørn Henriksen, siger til vesternebel.dk, at det er rigtigt, at alle kommunens pasningstilbud har fået at vide, at der bliver holdt øje med børnetallet. Faldende børnetal er et problem mange steder i kommunen, men i Vester Nebel er der ingen problemer lige om hjørnet:

 

- Det der har stået på jeres hjemmeside har absolut intet på sig. Det har gjort forældre nervøse, og har været anledning til politisk uro på rådhuset, så det vil jeg gerne have lov til at mane i jorden, siger Jørn Henriksen.

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand