December startede med julemarked og juletræstænding

Søndag eftermiddag var der julemarked og juletræstænding på Det Gamle Mejeris værksted og gårdsplads. Måske er en ny tradition under opsejling.

 

Sogneforeningens julemarked blev det blev rigtig godt besøgt.

- Vi er meget tilfredse med opbakningen til arrangementet, som jo har været noget anderledes i forhold til det, vi tidligere har afholdt i forsamlingshuset. Men det er forløbet rigtig godt, siger Henrik Christensen, der er formand for sogneforeningen.

Forskellige handlende solgte juletræer, gran, dekorationer og forskellige gaveartikler, mens sogneforeningen serverede æbleskiver, gløgg, saftevand og kaffe – som altid sponseret af Vagn Christiansen, Vester Nebel-Skads installationsforretning – Kirsten Sønderby fortalte historie for børn og andre med hang til en god fortælling.

Klokken fem blev byens juletræ tændt, da julemand og børn fra by og opland råbte til julemandens kone i Grønland, og bad hende tænde lys i træet.

Herefter blev der sunget et par julesalmer og danset om træet.

- Jeg synes, at vi har fået sat gang i en ny hyggelig måde at starte december på. Og kan vi få etableret en fire – fem boder mere, så kan det såmænd godt gå hen og blive en tradition, siger Henrik Christensen, der mener, at det er en god måde, at mødes med andre borgere i byen på.

Sogneforeningen vil evaluere dagen på det næste møde, så er der ris, ros eller forslag til forbedringer, så kontakt et af medlemmerne i foreningen.

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand