De unges ønsker til udvikling i Vester Nebel

Blomstrende landsby gruppen har i samarbejde med klubben etableret en ungegruppe for at blive kloge på hvad de unge ønsker af udvikling i byen for at gøre den attraktiv.

Her et udpluk af deres ønsker:

Rigtigt skatersted med flere ramper + bålplads ved multihuset, Idrætsnat i multihuset, legeplads med huler i ”krattet” omkring tennisbanen, beachvolleybanen bragt i orden, børnetennis. Evt. med træner fra DGI.

Naturlegeplads for enden af Folevænget, med svævebane m.m. for større børn. Nye fodboldmål ved Folevængets legeplads.

Fælles aktiviteter/grill 1 gang månedligt- børn og familie. Gennemgang af natursti. Fælles camping for byen på boldbanen, fiskeri ved Nebel sø efterfulgt af hygge på boldbanen, evt. i sommerferien. Leje segways evt. til byfest- Fælles udflugter for byen, f.eks. Hansaland, Heidepark, Lepus park osv.

Mountainbike kørsel med leje af cykler som tidligere, fælles stranddag, kanotur for byen, børnelejr i shelters med overnatning + natløb, børnedisko.

Nogle af ønskerne er sendt videre til idrætsforeningen, men der er masser af ideer af tage fat på.

Håber nogle forældre vil tage initiativ til nogle ting nu da de ved hvad det drejer sig om, og mange så vil støtte op om arrangementerne, så vi i fællesskab kan støtte de unge og gøre det attraktivt at være ung i Vester Nebel.

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand