Cirkus Astoria kommer til byen

Det er ikke så tit, at Vester Nebel får besøg af et cirkus. Vi har godt nok vores eget en mandsbetjente tryllecirkus "Ballon", men på mandag invaderes byen af æsler, frieserheste, kameler og lamaer, når det tyske Cirkus Astoria kommer til byen.

VNI er blevet kontaktet af det tyske Cirkus Astoria, da de gerne ville komme forbi byen og give en forestilling - og det sker allerede på mandag den 30. marts 2009 kl 19.00.


VNI formidlede kontakten til de ansvarlige ved Forsyningen, der velvilligt stillede arealet bag Multihuset (ved Tranbergvænget) til rådighed til en cirkusforestilling.

 

 


Cirkusteltet vil blive rejst på mandag, og ifølge plakaterne, der er opsat flere steder i Vester Nebel er priserne 100 kr. for voksne og 80 kr. for børn.


Der kan indhentes flere informationer om det lille cirkus på hjemmesiden: www.circus-astoria.de


VNI håber at mange af områdets beboere vil bakke op om arrangementet, og få en god cirkusoplevelse ud af det.

 

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand