Byrådet sender en lukning af Vester Nebel skole i høring

Kun Dansk Folkeparti stemte imod, da byrådet i dag sendte et forslag om lukning af Vester Nebel skole i offentlig høring.

Et stort set enigt byråd blev på onsdagens byrådsmøde enige om, at sende et forslag om en lukning af Vester Nebel skole i offentlig høring.

 

Forslaget indebærer, at eleverne overflyttes til Bryndum Skole, men at bygningerne står til rådighed for Bryndum Skole, der så kan benytte disse til undervisningsbrug.

 

Alle på nær DFs to medlemmer stemmte for at sende lukning af Vester Nebel Skole i høring.

 

- Vi bøjer os naturligvis for byrådets afgørelse, men vi vil kæmpe for at bevare Vester Nebel skole i den nuværende form som en selvstændig skole, siger skolebestyrelsesformand Levin Snitgaard Nielsen, der sammen med en flok gå omkring 50 af byens borgere, var draget til byrådsmøde på rådhuset.

 

- Der kom ikke noget overraskende frem på mødet i dag. Det vigtigste var, at vi fik vist flaget, siger Levin Nielsen, der fortæller af skolebestyrelsen vil invitere politikerne i Børne- og familieudvalget til et møde i forsamlingshuset i den nærmeste fremtid.

 

Herefter vil skolebestyrelsen udarbejde et høringssvar.

 

Byrådet træffer sin endelige beslutning om Vester Nebel skoles fremtid til februar næste år.

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand