Byfest nåede nye højder

Vester Nebels byfest blev igen en god oplevelse, hvor byens borgere bakkede op om aktiviteterne i forrygende byfest-vejr. Vi nåede nye højder i kassestabling og sponsorløbet.

Selv om meteorologerne havde haft de grå skyer or regndryp fremme på deres vejrkort i dagene op til byfesten, endte vejret med at blive forrygende til byfest. Solskin, lettere skydække og temperaturer omkring de 20 grader. Og det er måske en del af forklaringen på den opbakning, der har været til byfestens forskellige aktiviteter.


I byfestudvalget havde man forsøgt sig med, at uddelegere opgaverne lidt, så udvalgets medlemmer ikke blev kørt helt ned under den fire dage lange fest. Og det så ud til at fungere. Lørdagens fest var flyttet til forsamlingshuset, hvilket sparede byfestudvalget for at stort for- og oprydningsarbejde. Der var 116 deltagere ud af 120 mulige, så forsamlingshuset passede til antallet af gæster.

Og så var der rigtig god opbaknings til sponsorløbet, der i år rejste midler til renovering af netop forsamlingshuset. Det gjaldt både deltagere og sponsorer. Sponsorløbet gav forsamlingshuset en tiltrængt økonomisk indsprøjtning på over 55.000 kroner.

Vi har samlet en række billeder, der bedre en tekst fortæller om en vellykket byfest i Vester Nebel.

Der er flere billeder hvis du klikker her.

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand