Byfest 2014 – har du lyst til at hjælpe til?

Datoen for årets byfest er nu på plads, og planlægningen er i fuld gang. Arrangementet finder i år sted fra torsdag den 12. juni 2014 – søndag den 15. juni 2014.

I mange år har der været et forholdsvis lille byfestudvalg, som har arrangeret hele byfesten og haft ansvaret for at tingene blev planlagt, gennemført og nedbrudt igen. Det har været sjovt, men også en hård opgave for forholdsvis få mennesker. Flere har været flinke til at hjælpe til med at passe en bod eller fx deltage i i opbygning eller nedbrydning.

Fra i år har vi valgt at ændre på byfestudvalget, så vi har opdelt byfesten i mindre bidder, og har fordelt ansvaret derefter. Det betyder at vi meget gerne vil have flere til at deltage – men opgaverne er så også mere begrænsede.

Opdelingen ser ud som skitseret herunder, og hvis du har tid og lyst til at hjælpe til i et eller flere af områderne, er du meget velkommen til at henvende dig til den gruppeformand der er nævnt i skitsen herunder.

Styregruppe

Jesper Frost Rasmussen
jesper.frost.rasmussen@hotmail.com – 2724 1800

Damefrokost

Lone O. Jensen

l.o.jensen(at)live.dk

2826 5533

Lørdagsfest

Erik Hansen

erik@oksen3.dk

2872 8224

Festpladser

Hardy Møller

hardymøllerjydskbyg

@gmail.com

2366 6977

Sponsorgruppe

(Tombola & Amerikans lotteri)

Aktiviteter torsdag - søndag

Thomas Haahr

thomashaahr(at)bbsyd.dk

6066 9940

Salgsboder på boldbanerne

Marlene Timmerby

timmerby-madsen(at)mail.dk

2481 9487

 

Sponsorløb

 

Som det ses mangler vi pt. en ansvarlig for ”Sponsorgruppen”, så hvis det kunne være noget for dig, er du meget velkommen til at henvende dig til undertegnede. Opgaven indbefatter at indhente sponsorpræmier og fordele og nummerere disse til tombola og amerikansk lotteri.

Mvh

Jesper Frost Rasmussen

27241800

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand