Bubber, Bølle, Rolf og alle de andre i Zoo

Skolebyt

Torsdag d. 31. maj 2007-05-31

 

Elever fra 2,3 og 6. klasse skriver dagbog

 

 

I dag skulle vi til Jylands Park Zoo. Vi så et søløveshow med 3 søløver Bob, Bølle og Bubber. Det var sjovt fordi Bølle selv smed sildene ud i vandet og hoppede bagefter fisken.

 

Bubber var rigtig fræk, for den hoppede hele tiden ned fra sin skammel, selv om den fik besked på at blive siddende.

 

 

 

Da vi kom forbi løverne, brølede hanløven højt, og den for hen mod tremmerne, hvor Rolf stod. Han blev så bange, at han sprang 2 skridt tilbage. Det så så sjovt ud.

 

Vi gik ind til 2 pythonslanger. De var kæmpestore og lange. Theresa  ville gerne røre ved dem!!

 

De havde også Danmarks største hoppepude, hvor hele Vester Nebel skole kunne være på en gang. Bente, Claus og Kristian var oppe at hoppe sammen med os. Vi gik imod Kristian, og prøvede at vælte ham. Det var sjovt.

 

Vi var der i 5 timer og solen skinnede hele dagen. Det var en rigtig dejlig tur.

 

 

 

Da vi kom hjem flettede vi en kæmpestor blomsterkrans og skrev dette brev.

I aften slutter dagen med grillaften og skattejagt.

Hilsen pigerne i 2. og 3. klasse

 

6. klasse beretter:

 

I dag startede vi som vi plejer, nogen var i bad, nogen spiste morgenmad og andre smurte madpakker. Efter alt det var klaret, skulle vi Jyllands Park Zoo. Vi tog bussen klokken 9:30, og det tog ca. en halv time at køre derop.

 

 

 

Da vi kom derop, måtte vi gå for os selv. Vi så mange dyr, bl.a. løver, girafter, tapier, pingviner, aber og så videre. Klokken 11:30 så vi fodringen af søløver, de kunne lave en masse tricks.

Efter søløverne, skulle vi alle samles for at spise madpakke.

 

Så var der igen tid til at kigge på dyrene, men der var også store flotte legepladser, Danmarks største hoppepude og små elektriske både, man kunne sejle i. Gederne var også meget interessante, og der blev der også brugt meget tid.

 

 

Mange spændende timer senere tog vi hjem igen. Da vi kom hjem, gik sjette i gang med at lave mad, menuen stod på grillmad og salat, og der blev spist rigtig meget.

 

Lige nu mens vi skriver her, står Claus og Jørgen og vasker op for os.

 

 

 

I går glemte vi desværre at sige tak for kagemand til Klara og Peter K’s forældre, men også til de forældre der har ”gidet” bage kage.

 

Skolebyttet i år, synes vi har været meget godt, selvom vi troede, vi skulle drukne (tirsdag). Udflugterne har også været meget gode, og humøret har også været meget fint.

 

Pigerne fra 6. klasse

 

Flere billeder i fotogalleriet, Klik her!

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand