"Bonderøvene" tog sejren i Ramasjang Rally

Danmarks hurtigset sæbekassebil står i Vester Nebel Fritidsklub. Det blev endelig slået fast fredag aften, hvor der var finale i Ramasjang Rally.

”Bonderøvene" fra Vester Nebel hurtigst og besejrede "Splatterne" fra Hinnerup i en spændende finale, der hverken manglede spænding eller dramatik

Lidt over 100 personer mødte på i multihuset for at følge finalen på storskærm og for at hylde de tre seje drenge, Mads Zaar, Jacob Søndergaard og Alexander Kostow, der kørte pokalen hjem til klubben.

- Alle børn i klubben, forældre og i det hele taget hele lokalsamfundet har været involveret i projektet her, og det har været virkelig sjovt og godt på alle måder, siger René Løfquist, der er leder af fritidsklubben i Vester Nebel, til JydskeVestkysten, lørdag.

Se finale udsendelsen her!

Og husk. Tirsdag aften kl. 18.00 kan du chatte med "Bonderøvene" på www.dr.dk/ramasjang.

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand