Bliv spejder i Vester Nebel

I Spejdergruppen i Vester Nebel er der fortiden 13 ulveunger og 2 ledere. Vi mødes i Spejderhytten forenden af Folevænget hver onsdag fra kl.18.30 -20.00 Vi vil gerne være flere, og derfor invitere vi alle, friske drenge og piger fra 3-6 klasse, til at være med. Vi er lige startet efter nytår.

 


Spejderleder/hjælper


Spejderne i Vester Nebel efterlyser personer der vil indgå i Spejdergruppen.


- Det er nødvendigt at inddrage flere forældre i spejderarbejdet. Både jeg selv og René har været aktive i mange år, men vi har faktisk ikke selv børn i spejdergruppen længere, så det kniber lidt med gejsten. Derfor vil det være rart, hvis vi kan finde et par personer der vil tage del i arbejdet, så vi forsat kan tilbyde ungerne et bredt udbud af spejderoplevelser, siger Knud Erik Nielsen.

Grib muligheden for at være sammen med nogle friske børn og voksne. Du behøver ikke at have været spejder tidligere, kontakt os og hør nærmer.


Med spejder hilsen René 75 16 98 10 og Knud Erik 40 57 65 48

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand