Billeder fra fire dages byfest

Fire festlige dage forsvandt i alt for højt tempo, da borgerne i Vester Nebel festede efter alle kunstens regler, men arrangementer for enhver smag.

Så forsvandt fire byfestdage atter engang, som dug for solen. Men det blev fire mindeværdige dage, hvor byens børn og borgere kunne more sig med et kæmpe udbud af aktiviteter.

Børne-salmesang, Børne OL, Modeshow, øl-bowling, sponsorløb, indvielse af cykelsti, fotosafari, Bumpers-fodbold, rundboldturnering, byfestgudstjeneste, Såh Deee i teltet og naturligvis et godt bal i multihuset.

Husk at rette en tak til det team, der år efter år stabler byfesten på benene. Så næste alt går efter planen.  De vil så til gengæld takke de frivillige hænder, der hjalp til med oprydningsarbejdet.

Der var dog enkelte episoder, vi kunne have været foruden:
Jesper Rasmussen, der fik en kolos af en højtaler ned over storetåen, Hardy Møller, der fik sin fod kørt over under sponsorløbet, og Andreas Nielsen, der styrtede med sin kørestol ved Sognehuset.

Selv om ingen kom alvorligt til skade, skal der lyde et »god bedring« til alle.

Til sidst et lille ps. til Tranberbvænget / Oksevænget
Hygumvej kommer og henter rundboldpokalen hjem om et lille års tid!

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand