Amatørteatret forbereder årets forestilling

Med rollehæftet som støttepædagog og lidt tøven mellem replikkerne, er egnsteateret i gang med forberedelserne til Alma og de alternativt begavede.

 

Forberedelserne til årets dilettantforestilling er i fuld gang. De aktive har taget fat på de første prøver på scenen i forsamlingshuset, omend det endnu foregår med støtte til rollehæftet.

Årets stykke hedder: Alma og de alternativt begavede.

Det er en farce, der  på en vanvittig og komisk måde stiller spørgsmålstegn ved, hvorvidt vi skal forsøge at leve op til de normer og forventninger, omgivelserne stiller til os.

Tre mentalpatienter undviger fra en mentalinstitution og får job hos Alma, der driver en internetforretning, hvor hun sælger dameundertøj.

Alma har store økonomiske problemer med sin bank, der har planer om at overtage hendes ejendom for at sælge den videre til Dansk Supermarked i forbindelse med, at en Netto skal flytte til byen.

Patienternes lidt skæve syn på tilværelsen og deres noget utraditionelle tilgang til forretningslivet afdækker et helt nyt kundepotentiale, der aldrig før har været opdyrket målrettet.

En ændret produktudvikling og en ny markedsføringsstrategi, målrettet imod de mere skjulte sider af menneskets natur, resulterer hurtigt i, at Alma får en profitabel forretning; - samtidig med at firmaet yder et ikke ubetydeligt bidrag til bevarelsen af torskebestanden i de indre danske farvande!

Stykket har 10 aktive og instrueres af Kjeld S. Andersen.

Der er premiere den 16. marts klokken 19.30, med generalprøve samme eftermiddag klokken 15.00. Der er en ekstraforestilling fredag den 22. marts klokken 19.30.

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand