Alma og de alternativt begavede trak ikke fuldt hus

Med de, der var i forsamlingshuset, havde en sjov aften med et godt bal.

Lørdag aften var der premiere på dilettantforestillingen ”Alma og de alternativt begavede”. Der var ikke mange til spisningen forud for forestillingen, men de der deltog, fik noget god mad.

Heldigvis dukkede der en del unge op i forsamlingshuset, da forestillingen startede.

Selv stykket morede publikum. Første akt var måske lidt gumpetungt, da der manglede nogle sjove replikker, men da aktørerne på scenen ikke helt havde styr på replikkerne, gav det tilskuerne noget ekstra at grine af.

Med hjælp fra amatørskuespillernes svar på Dansk Autohjælp i sufflørkassen, Lotte Santarelli , kom spillerne dog helskindet genne første akt.

De efterfølgende akter var meget mere underholdende, og spillerne havde meget lettere ved at huske replikkerne. Som helhed er stykket sjovt og underholdende.

Ølsalg og dansen efter stykket gik over al forventning. Der blev danset mere, end der ofte er blevet gjort ved disse baller. Lige fra Gangnam style til Skuld gammel venskab rejn forgo.

 

Til dem, der ikke har set forestillingen, kan vi minde om forestillingen på fredag den 22. marts klokken 19.30.

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand