Aktionsgruppen til bevarelse af skolen orienterer

Først en stor tak til alle for den flotte opbakning til vores lille happening ved skolen ved juletræstændingen. Begivenheden er sammen med et par interviews på skolen d. 1/12 blevet foreviget af TV-E, og det færdigredigerede program vil blive brugt som en hilsen til politikerne.

Foreløbigt høringssvar. Aktionsgruppen har nu lavet et foreløbigt høringssvar som et samlet svar fra Vester Nebel. Alle, som vil læse det foreløbige høringssvar, kan få det tilsendt ved henvendelse til Henning connieoghenning(at)mail.dk  I løbet af de næste 2 uger vil det gennemgå de sidste afpudsninger og godkendelser.

 

Vi håber, at så mange som muligt fra sognet også selv vil indsende personlige indsigelser til Børn og Familie mod skolelukningen. Husk sidste frist er 21/12 – hvis man sender indsigelsen via e-mail er adressen b-k(at)esbjergkommune.dk

 

Læserbreve. Vi vil stadig fortsat opfordre til personlige henvendelser til de enkelte politikere. Herunder også læserbreve i JydskeVestkysten. Fortæl hvad skolen betyder for os her i Vester Nebel. Hvad sker der med byen, hvis skolen lukker osv..

 

Byrådsmøder. Der er byrådsmøde hver anden mandag kl 17.00. Det er en god måde at gøre opmærksom på Vester Nebel, hvis vi sidder ca. 10 fra Vester Nebel med vore røde trøjer hver gang. Hvis det ikke er de samme 10 hver gang, er det en overkommelig opgave.

 

Der er byrådsmøder d. 6/12 og 20/12. Vi mangler stadig et par stykker til d 6/12 samt en del til 20/12. De, der kan deltage nogle af datoerne sammen med nogle af os andre, bedes henvende sig til Thomas thomas_dino_jensen(at)hotmail.com eller Henning connieoghenning(at)mail.dk ,så prøver vi at koordinere, så hver person kun behøver at møde op ved 1 byrådsmøde.

 

Det gik i øvrigt fint den 15/11 (det tog kun ½ time).

 

Børnenes dag. Søndag d 16/1 er nu valgt som dato for denne dag. Så skriv datoen op i kalenderen! Vi får brug for en masse frivillige til en lang række aktiviteter på skolens grund. Nærmere info følger.

 

Streamers. Dorethe Wolf har været så venlig at lave nogle streamers til bagruden på bilen. Påskriften er ”Bevar Vester Nebel skole Vester Nebel – en landsby i live”. De kan købes i kiosken til 15 kr stykket. Brug dem!

Aktionsgruppen til bevarelse af Vester Nebel skole.

 

KÆMP SAMMEN MED OS OG SKOLEBESTYRELSEN – VI KÆMPER FOR JER

 

Kontakt:

 

Thomas M. Jensen - Thomas_Dino_jensen(at)hotmail.com
Birgitte V. Albrektsen  bva_2906@yahoo.dk
Henning Jørgensen connieoghenning@mail.dk
Anders H. Busse ahbusse@ofir.dk

 

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand