Aktionsgruppen orienterer.

Om status og projekter frem mod domsafsigelsen over Vester Nebel Skole den 21. februar.

Børnenes Dag
Børnenes dag finder som tidligere nævnt sted søndag d. 16/1 11.30 – 15.00 på skolens område. Programmet ser således ud:

 

kl. 10.30 Gudstjeneste i kirken med efterfølgende besøg i kirketårnet.

 

Kl. 11.30 åbnes dørene på skolen hvor der kan købes mad, øl, vand, kaffe og kage, der vil ligeledes være forskellige boder. Der vil være mulighed for et besøg i landsbyliv, hvor der laves bål og grilles pølser.

 

Kl. 11.30-13.30 forskellige aktiviteter for børn i skolens gymnastiksal.

 

Der laves flere forskellige aktiviteter i løbet af dagen for børn i alle aldre, både ude og inde, dette bliver nærmere fastlagt alt afhængigt af vejret.

 

Kl. 12.00 laver skolebørnene sang og musik.

 

Kl. 14.00 Trylleshow med magiske David.

 

Arrangementet slutter igen kl. 15.00

 

Dagen er dog ikke kun for børn og børnefamilier. Der vil også være forskellige boder med forskelligt håndlavet til salg, ligesom foreninger og lignende fra sognet har stande.

 

Sognearkivet har nogle diasserier kørende i Sognehuset. Så det er en dag for alle!

 

Vi opfordrer så mange som muligt til at deltage, og man må meget gerne invitere familie og bekendte med, selv om de ikke bor her i sognet.

 

Vi har bl. a. også inviteret tidligere lærere fra skolen med. Og ikke mindst er samtlige medlemmer af Byrådet blevet inviteret. 6 politikere har allerede tilmeldt sig.

 

Politikerne får et par ord med på vejen kl. 13.30 i gymnastiksalen. Husk at give politikerne og alle andre en positiv oplevelse af byen – og lad dem se, at vi har mange børn i vores lille landsby!

 

Høringssvar
Mandag d. 20/12 afleverede aktionsgruppen høringssvaret fra foreningerne i Vester Nebel, samtidig med at elevrådet og skolebestyrelsen afleverede deres høringssvar til udvalgsformand Hans Erik Møller. Aktionsgruppens og foreningernes høringssvar kan ses her.

 

Byrådsmøder
De sidste tre byrådsmøder har der siddet repræsentanter fra Vester Nebel iførte vores røde trøjer. Der er ingen tvivl om, at vi vækker opmærksomhed – i ordets positive betydning.

 

Mandag den 17/1 er der atter byrådsmøde. Dette byrådsmøde er det sidste byrådsmøde, før de endelige afgørelser går igennem forhandlingsprocesserne.

 

Det er derfor vigtigt, at vi kommer så mange som muligt fra Vester Nebel (iførte de røde trøjer) til dette møde – for at gøre opmærksom på, at vi ikke vil glemmes, og at vi ikke er ligeglade med vores skole.

 

Og hvor står vi så? Ingen kan vide med sikkerhed, hvad der sker med skolen ved domsafsigelsen den 21/2. Men som aktionsgruppe kan vi kun sige, at vi tror på et positivt udfald.

 

Der hersker ingen tvivl om, at politikerne har opfattet vores budskab igennem vores forskellige tiltag. De kan godt se, at vi vil beholde vores skole, og med de argumenter der ligger i vores høringssvar, så tror vi på sagen!

 

Men der ligger stadig et slutspurt tilbage i form af Børnenes Dag, et byrådsmøde, og så skal alle naturligvis huske på, at læserbreve til avisen og breve til politikerne stadig kan nås – og det virker altså!

 

Aktionsgruppen til bevarelse af Vester Nebel skole.

Kontakt: 

Thomas M. Jensen - Thomas_Dino_jensen(at)hotmail.com
Birgitte V. Albrektsen  bva_2906(at)yahoo.dk
Henning Jørgensen connieoghenning(at)mail.dk
Anders H. Busse ahbusse(at)ofir.dk

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand