Afgørelsens time nærmer sig - Træk i den røde T-shirt

Esbjerg Byråds politikere er stadig ikke enige om forslaget vedrørende ændringer i skolestrukturen i Esbjerg. Derfor er det af stor betydning, at så mange som muligt møder op på de kommende byrådsmøder.

Esbjerg Byråds politikere er stadig ikke enige om forslaget vedrørende ændringer i skolestrukturen i Esbjerg kommune, herunder Vester Nebel skoles fremtid.

 

I Børn og Familieudvalget har man ikke kunnet nå til enighed om en indstilling til Byrådet omkring ændringerne. 

 

Mandag den 7/2 kl. 17.00 er der ordinært byrådsmøde i Esbjerg Byråd. Den 21/2 kl. 17.00 finder den endelige afstemning sted i Byrådet. Både skolebestyrelsen og aktionsgruppen opfordrer folk til at møde talstærkt op (naturligvis med Vester Nebel bluserne på) til begge byrådsmøder for at vise ansigt. 

 

Der er også stadig mulighed for at skrive læserbreve og indsende breve til politikerne – men som altid indskærper vi, at indholdet skal være sobert og seriøst.  

 

Læs i øvrigt artiklen med kommentarer til Bryndums høringssvar på www.jv.dk/ditvesternebel  

 

I aktionsgruppen tror vi stadig på et positivt resultat. At vi stadig har en skole i Vester Nebel efter sommerferien!

 


Aktionsgruppen til bevarelse af Vester Nebel skole

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand