Årsmøde og quiz i sognearkivet

Årsmødet var overstået på omkring fem minutter, men quizzen Sognets Klogeste!

Lørdag formiddag blev der afholdt årsmøde i Vester Nebel Sognearkiv. Arkivleder Henning Jørgensen gjorde status på søgninger i arkivet gennem de seneste 12 måneder. Der har ikke være specielt mange søgninger ved personligt fremmøde i sognearkivet, men til gengæld er der godt gang i søgningerne på arkivets hjemmesiden, hvor der er fortaget et par tusinde søgninger gennem det seneste år, hvilket arkivlederen var godt tilfreds med.

Årsberetningen tog kun omkring fem minutter, men så fulgte quizzen Sognets Klogeste, og det var nok mest den, der havde lokket 15 personer i Sognehuset denne lørdag formiddag.

Via aldrende båndoptagelser og videoklip skulle de fremmødte gætte årstal og oprindelse. Der var klassebilleder fra Vester Nebel Skole, hvor der skulle sættes navne på eleverne på billederne. Og hvem husker ikke 4 årgang på Vester Nebel Skole anno julen 1974?

Årsmøde, quiz og kaffe med hjemmebag varede godt et par timer, som skribenten oplevede som meget hyggelige, selvom det kan være svært som te-rend, at genkende stemmer, der er optaget i 1960.

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand