Årets gymnastikopvisning 2014

Gymnastiksæsonen går på hæld, nu hvor foråret banker på. I weekenden samledes gymnaster i VNI foran et stort publikum, til den årlige gymnastikopvisning.

Lørdag den 8. marts kl. 14.00 var Multihallen igen fyldt af forventningsfulde gymnaster, instruktører, hjælpetrænere og folk fra nær og fjern, der havde valgt at bruge lørdag eftermiddag på at se hvad VNI `s gymnaster havde øvet på hele sæsonen. 

Efter indmarch, blev gulvet indtaget af et tusind ben, vist godt på vej af Mette Riddersholm, Sofie, Rikke, Freja og Mie, det var spillopperne som kom på gulvet. De sang deres goddag sang og tonsede afsted på deres redskabsbane som trods en masse krudt også krævede koncentration til f.eks. at hoppe baglæns i hulahopringe. Dejligt også at se hvordan, børn allerede i den alder kan lære de mere traditionelle gymnastikbevægelser kombineret med redskabsbane og forstadier til spring. 

Ewald Hansen fra Tuborgfondet overrakte gymnastikudvalget en flot check på 25.000,- til hjælp til den fede airtrack som er blevet fast inventar på alle hold i den daglige træning helt fra forældre – barn til de store springere.

Efter overrækkelsen blev multihallen, trods sol fra en skyfri himmel ”mørkelagt” og gulvet blev hjemsøgt af spøgelser - men heldigvis viste det sig at være forældre-barn holdet anført af Conny som gemte sig. Børnene lavede deres kendte sanglege og sang fælles sang efter de havde hoppet og trillet på airtracken. Den nyindkøbte faldskærm var også i brug. Samspillet var sublimt mellem voksen og barn, det var svært at se hvem der morede sig mest. 

Som noget nyt i år var der indslag fra trænerne som de sidste 2 søndage har øvet en lille potpourri af hvad der arbejdes med på de enkelte hold og trænerne fik også rørt alle muskler da der blev lavet lige fra kolbøtter til kraftspring, garanteret det har givet lidt ømme muskler og en enkelt fiberspringning. 

Herefter kom Dorte og hendes damer på gulvet og viste god reklame for holdet. De viste en god blanding af hvad der arbejdes med hver torsdag bl.a.  hvordan alle muskler  bliver rørt godt blandet med de vigtige strækøvelser. Dejligt at se Damegymnastik repræsenteret til årets gymnastikopvisning. 

Så var det Henriettes Zumba hold som skulle på gulvet – her blev der vrikket med hofterne og damerne ”fløj” over gulvet. Holdet var meget koncentreret, men efter Henriettes pludselige planlagte forkerte bevægelse kom smilet frem på holdet og så var der smil på læberne hos alle. Tydeligt et hold hvor samvær, sjov og grin også er en del af træningen. Dejligt at se at motion også er ens betydende med grin og glæde. 

Efter Zumba kom Inges step og discofitness på gulvet – 80´ernes neon mode samt heftig makeup og med disco rytmer drønede fra højtalerne og var der fart over feltet og de viste en god blanding af disco og step. Alle damerne viste stor koncentration og var godt svedige efter deres 13 minutter på gulvet –godt billede af hvordan tirsdag aften bruges i multihallen. 

De små springere stod klar på sidelinjen sammen med Marianne og Mette-Maria og deres hjælpetrænere Peter, Sofie og Dennis. De viste stor begejstring og koncentration under deres øvelser og spring rutiner.

De lavede bl.a. styrkeøvelser og spring på trampolin, alle de ting der er vigtige for at komme op på det store springhold. Hvilket vi ved er det ultimative for aldersgruppen. Holdet er et livligt hold med masser af krudt i hverdagens træning - men vi må rose alle børnene for deres store koncentration og præcision i deres serier og spring. 

Sidste hold på gulvet var de store springere sammen med Ken, Dorte og Mette R. Deres opvisningsprogram viste, igen i år, utrolig stor sikkerhed og kompetence i deres udførelse af spring. Den rytmiske del blev udført med stor selvsikkerhed – selv flytning af redskaberne til de forskellige spring opstillinger viste sig at være totalt indstuderet. Dejligt at se den store udvikling der sker med børnene jo ældre de bliver og jo flere år de deltager på holdet. En festlig finale på et vellykket arrangement, hvor alle gymnaster fik vist deres kunnen. 

Gymnastikudvalget takker ALLE - publikum, trænere, hjælpetrænere, kagebagere osv. for en fantastisk eftermiddag, vi glæder os allerede til næste år. 

 

Se massere af billeder fra opvisningen, klik her

 

Gymnastikudvalget

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand