Åben landsby-arrangør: Godt gået

Åben landsby arrangementet skød til måls efter sektorplanen, men tiltrak ikke så mange nysgerrige som håbet. Invitationen har måske ikke været tydelig nok.

 


Det var Ejvind Vissing Jacobsens konklusion, da han efter offentliggørelsen af fremtidsplanerne for Vester Nebel og opland, kunne gøre status og kun mønstre fem medlemmer af byrådet. Fire fra Venstre og en SFér.

 

Ni politikere havde meldt afbud, på den fremsendte invitation, mens 15 medlemmer af byrådet altså valgte at vende byen ryggen, denne efterårsdag. Et enkelt medlem af Socialdemokratiet mødte dog frem, men forlod arrangementet inden det rigtigt kom i gang. Anders Kronborg sagde dog, at han var imponeret over den tilslutning der var blandt byens borgere.  – Det er ikke ret tit man oplever sammenhold og fællesskab som det i viser i dag, det er jeg meget imponeret over, sagde han inden han ilede ud af døren.

Og så kan vi kun håbe på, at Anders Kronborg husker at sprede rygtet i den Socialdemokratiske lejr på rådhuset.


Ejvind Vissing er stolt.

 

- Vi fik da vist flaget, og det var på fornemmeste vis. Vi fik sendt et signal om sammenhold.
Alle gjorde en super indsats ved de mange opvisninger i Multihus, Forsamlingshus, Sognehus, og på Lindegården. Og der min oplevelse, at der har været gæster, alle de steder hvor dørene har været åbne. Nebel sø var lidt skuffet over at der kun mødte omkring 35 personer op til gratis fiskeri. Men vejret taget i betragtning, så synes jeg at det er fint, siger Ejvind Vissing.


Han vil gerne takke alle der åbnede dørene for offentligheden, og til de mange der har bidraget til, at dagen kunne realiseres. Ejvind sagde at han godt kunne forestille sig, at vi gør Åben Landsby til en årlig tilbagevendende begivenhed, på lige fod med byfesterne.

 

- Nu har vi jo lavet en model som vi sagtens kan bygge videre på. Der skal rettes lidt i tidspunkterne, men som helhed har vi en skabelon, der sagtens kan danne grundlag for sådan en slags fremstød for at bo i landdistrikterne, en gang om året, siger Ejvind Vissing.

 

Hvilken oplevelse de fremmødte politikere tog med sig hjem, er svær at spå om, men en af de fremmødte benyttede da chancen til at gøre opmærksom på, at alle de kort og e-mails som byens borgere har sendt til politikerne har haft sin virkning – I har imponeret mig, sagde Klaus Nissen (V)

 

 

 

Tak for en super dag. Nu må tiden afsløre om vi har fået skudt kommunens sektorplan i sænk.

 

Der er som altid billeder i Foto Galleriet. Klik her

Se fremtidsplanerne, Klik her 

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand