70 personer til nytårsmarch

Der var god stemning til årets nytårsmarch, men der var ikke så mange deltagere som tidligere år.

Det er klokken 14.00 – og ikke tidligere - der er nytårsmarch i Vester Nebel nytårsdag. Det erfarede et par nye deltagere, der kom i tvivl om, hvorvidt marchen var aflyst, da der ikke var nogen mennesker i området omkring ”byparken” klokken 13.53. 

Syv minutter senere myldrede det med folk på pladsen. Unge som ældre side om side, klar til en frisk spadseretur på omkring fem kilometer og den obligatoriske suppe, der denne gang var en orientalsk karrysuppe med kylling og rejer.

Arrangørerne takker alle, der deltog på marchen. Vi tror og håber I er klar igen i 2016. Vi overvejer at åbne for den skriftlige tilmelding allerede til april, så alle kan nå at melde sig til.
Det gør det nemlig lidt lettere at købe ind, når man ved, hvor mange man skal lave suppe til.

Vi havde lavet suppe til 90 personer, så der blev et lille underskud, som vi heldigvis har penge til at dække fra sidste års march. På gensyn.

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand