3 år med vesternebel.dk som den er nu

Byportalen for Vester Nebel by og opland. Den Lokale nyheds og aktivitets portal, med fokus på et aktivt lokalsamfund i et fredeligt område fejrer 3 års fødselsdag og er stadig i fin vækst.

Det første år kom det gennemsnitlige besøgstal op på små 30 besøgende pr. dag. Sidste år var tallet steget til omkring 45. Og i år er tallet oppe på over 60 besøgende.

 

Sammenlagt er antallet af beøgende oppe på over 44.000. Og hver måned læses der mere end 5.500 sider på hjemmesiden.

Den mest besøgte dag i 2005 var d. 31. maj, da 186 forskellige Internetopkoblinger besøgte siden (skolebytte 2005). Men også dagene efter fiskekonkurrencer ved Nebel sø og ridestævnerne på Lindegaarden er godt besøgte. 145 unikke brugere loggede på d. 25. oktober.

 

Hjemmesiden er i konstant udvikling, og inden længe dukker Det Gamle Mejeri op med egne sider. Der er flere foreninger og virksomheder der følger efter, i de første måneder i det nye år.

 

I løbet af februar - marts måned vil alle de tidligere artikler fra hjemmesiden blive tilføjet databasen. Det betyder at det vil være muligt via søgefeltet, at se tidligere skrivelser om f.eks. Sognehuset. Dette gøres ved at skrive Sognehuset i søgefeltet.

 

Har du iøvrigt Ris, ros, spørgsmål eller ønsker til forbedringer til sidens layout, indhold eller funktioner, vil vi meget gerne høre fra dig. skriv til Kim. Klik her

 

 

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand