160 frivillige plantede Multiparken

Aldrig tidligere har et projekt samlet så mange frivillige, som tilfældet var søndag den 11. november. Selvom der var tale om arbejde, hyggede de fleste sig gevaldigt med at anlægge Multiparken.

Den 11. 11 har fået en ny historisk betydning - i hvert fald i Vester Nebel. Det er dagen hvor områdets borgere samledes og tilplantede det rekreative bånd, som Børge Nielsen har navngivet Multiparken.

Og selv om det plask regnede og blæste fra morgenstunden, så kom solen frem på en smuk blå himmel, da klokken slog ni.

Jeannette Thygesen fra Grønne Pletter - Danske Planteskolers gave til danskerne- ønskede tillykke, som den første taler på pallestakken. Herefter en overrækkelse af en check fra på 120.750 kroner fra SE, som tak for arbejdsindsatsen ved salget af fiberbredbånd, inden Freddie Madsen,
Formand for Teknik & Forsyningsudvalg, holdte en kort tale og plantede det første træ.

Der er ingen tvivl om, at alle gæsterne var imponeret over den gejst og arbejdsvilje de fremmødte lagde for dagen.
Kommunens folk roser arrangementet og er glade for de fik lov til at arbejde med. Jesper Larsen, Peter Nebeling og Steen Gelsing gør det gerne igen!

Der skal lyde en kæmpe tak til alle, der tog sig tid til at være med. Vi håber vi kan trække på jer, når jorden bliver så tør, at vi kan fræse jorden, så de sidste 3000 træer kan komme rigtigt i jorden.

Stor tak til sponsorer af kaffe, kage, boller og kakao. Tak til Mejeriet som har sponsoreret telt, vogne og bespisning af plantørerne.

Marianne og Åse

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand