100 års jubilæet

Forsamlingshusets medlemmer var lørdag aften inviteret til middag med tilhørende underholdning, som en markering af husets julilæum.

Omkring 80 af forsamlingshusets medlemmer og 25 specielt inviteret, var´samlet til en aften hvor huset skulle fejres. Ikke som en egentlig fest, men snarrer som en hyggeaften.

 

 

 

Men det blev et festligt jubilæum. Der blev serveret en lækker 3 retters menu bestående af Fiskeanretning med spinat, Indbagt svinemørbrad med fars og et overdådigt dessertbord med kaffe & te. Virkelig lækker mad.

 

Under spisningen startede en, til dagen sammensat, Revy der afspejlede livet i og omkring Vester Nebel forsamlingshus i de forgangne 100 år.

 

Under kyndig fortælling af Admiral Kaas ånd, overværede Publikum de første bestyrelsesmøder, hvor de samme venstrefolk sad i bestyrelse for både Brugs, forsamlingshus og Andels Mejeri.

 

 

 

Herefter fulgte forestillingen livet i forsamlingshuset. Med 20'ernes Charlston dans, da Danskerne fik ret til at holde ferie i 1930'erne, da der vist nok faldt en bombe i Hygum under anden verdenskrig, til en lille historie om områdets, engang så mange landmænd, i 50'erne.

 

 

 

 

Publikum intog desserten i en pause i Revyen. I pausen kunne husets formand Hans Peter Hansen overrække en kurv til den person, der har været medlem af huset længest.

 

Victor Johansen har været medlem i 64 år, og meldte sig ind i Forsamlingshuset dengang det koste 10 kroner, fik ordet og berettede lidt om huset og foreningen dengang.

 

 

 

Herefter trak Victor Johansen et nyt medlem op af posen. Jimmy Sarh, der netop har meldt sig ind fik også en mindre kurv.

 

Efter desserten forsatte Revyen. Nu optrådte Louise som 60'ernes lokale stjerne med Brenda Lee's "Sweet Nothing".

 

Oliekrisen i 70'erne ramte også folk i Vesternebel. og så overværede publikum hvordan en ihærdig iværksætter forsøgte at få kommunens tilladelse til at åbne en forretning med "særlige ydelser" i vores lokalområde.

 

 

 

 

 

I 90'erne ændrede musikken sig en hel del. Og tonerne af Backstreet Boys ledsagede den dans pigerne opførte fra deres stole på scenen.

 

Efter et Royalt besøg af Dronnings Magrethe II af Danmark, Bakkens berømte syngepiger, og en specialist i klippekort og deres anvendelses muligheder, sluttede Revyen med et indblik i de igangværende storkommune sammenlægninger og en sang skrevet til huset af Børge Nielsen.

 

 

 

Revyen var sammensat af de deltagende, mens amatørteatrets nye instruktør, Keld Andersen havde instrueret.

 

Børge Nielsen der har været instruktør gennem de seneste 27 år, og har været aktiv på scenen i næsten 50, valgte nemlig at trække sig på denne særlige dag.

 

Børge var med i 3 sketches i revyen og hermed satte han et stopper for karrieren. Efter Revyen var der rosende ord til Børge Nielsen fra både Keld Andersen og Hans Peter Hansen.

 

 

 

Herefter underholdte "Sååå....Deeet". I løbet af ret kort tid var dansegulvet fuldt, hvilket det var uafbrudt ind til kl. 01.00.

Men publikum havde ikke helt fået nok. Så der blev tilsluttet en I-pod med 60'er og 70'er musik til orkestrets anlæg. Og så gik dansen en yderligere en times tid.

 

Flere billeder i Galleriet, Klik her

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand