10 års volleyball-jubilæum

Onsdag før Kr. himmelfartsdag fejrede 21 medlemmer af VNI-volleyball 10 års jubilæum med volleyball i høj klasse efterfulgt af grill og hygge.

 

I maj måned 2005 blev multihuset bygget færdigt, og ikke længe efter blev volleyballnettet taget i brug. Der er løbet meget vand under broen siden og klubben har oplevet både op og ned ture. For blot tre år siden faldt medlemstallet drastisk, og det så ud som om klubben ville lukke ned. Men heldigvis kom nye dygtige spillere til, og i dag er niveauet måske det højeste, det har været gennem de ti år.

Som Ejvind Vissing formulerede det i en tale under jubilæumsfesten: »Det er utroligt, at man bliver bedre og bedre til volley med alderen«.

Ud over det sportslige lægges der stor vægt på det sociale i klubben, der blandt andet har tradition for en sludder over en øl efter træning - for ikke at glemme den årlige julefrokost, der er et kapitel for sig.

Igennem de 10 år har omkring 60 forskellige personer været medlemmer af volleyballafdelingen, hertil kommer 20 forskellige juniorspillere.

VNI-volleyball ser nu frem mod de næste 10 år, i håbet om, at vi fortsat kan tiltrække folk med interesse for spillet, og det er uanset om det er lokale eller folk fra oplandet, for uden opbakning fra de omkringliggende byer, var klubben ikke det, den er i dag.

Jubilæet blev markeret med små tre timer volleyball efter fulgt af grillpølser, bøffer, hot wings og kartoffelsalt.

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand