Nyheder

15% RABAT på Flying Superkids billetter igen i år!

Læs mere

I weekenden blev de første skridt mod stisystemet i Multiparken taget, da 20 frivillige flyttede en stor mængde træer.

Læs mere

Torsdag den 24. april klokken 19.30 i Vester Nebel forsamlingshus fortalte Ena og Kjeld Lykke Olesen om deres 6 år i Rumænien.

Læs mere

På Vester Nebel Sognearkivs årsmøde den 12. april blev fortalt om to planlagte bogudgivelser - en billedbog og en "nørdbog"

Læs mere

Over 40 borgere mødte op til generalforsamlingen tirsdag den 8. april.

Læs mere

Datoen for årets byfest er nu på plads, og planlægningen er i fuld gang. Arrangementet finder i år sted fra torsdag den 12. juni 2014 – søndag den 15....

Læs mere

To tilflyttere på Horsevænget, der begge arbejder på den internationale skole i Guldager, tilbyder som et forsøg engelskundervisning til Vester Nebels...

Læs mere

I skrivende stund er alting nyt og spændende, og vi, min familie og jeg, glæder os til at komme til Bryndum og Vester Nebel.

Jeg ser frem til at møde...

Læs mere

Kære Borger i Vester Nebel. Måske har du allerede fået tilbud om medlemskab af Vester Nebel Forsamlingshus - ellers får du i et godt tilbud her.

Læs mere

CSV har fået etableret multibane og træningsanlæg nær centret. Begge dele må benyttes af borgerne i Vester Nebel udenfor centerets åbningstider.

Læs mere

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand