Nyheder

Efter 25 år i byfestudvalget takker den mangeårige formand af, og beder nye kræfter om at træde til i udvalget.

Læs mere

Vester Nebel skole gennemgår i denne tid en markant forandring, der skal gøre bygningerne klar til at huse CSV fra efteråret.

Læs mere

Vester Nebel har gennemlevet en eksplosiv vækst gennem de seneste 30 år. Det viser tal som jv.dk netop har offentliggjort.

 

Læs mere

54 forventningsfulde sangere deltog i gospelarrangementet i Vester Nebel under instruktør Rune Herholdts ledelse. En dag med sang, energi, grin og...

Læs mere

Fællesrådet i Vester Nebel har fået nys om en ide til et ”selv-forsyner marked” af Sigfred Grøn, der bor i Vester Nebel.

 

Læs mere

Lad os først tørre en misforståelse af på skribenten. Doktor Hensens Plastikklinik opføres IKKE mere i Vester Nebel - i år i hvert fald.

Læs mere

Fællesspisning trak igen fuldt hus i forsamlingshuset. De tre arrangementer der har været afholdt ind til nu, har alle haft over hundrede deltagere.

Læs mere

Endnu engang dannede Multihallen rammen for dette års gymnastikopvisning. Det var en festlig eftermiddag med masser af gymnaster på gulvet. Over 150...

Læs mere

Fredag den 23. marts og lørdag den 24. marts oprøres »Doctor Hansens Plastikklinik«

Læs mere

Entreprenøren påbegyndte i dag gravearbejdet til fibernettet, der i løbet af de næste måneder breder sig ud til kunderne.

Læs mere

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand