Nyheder

Motorerne snurrede livligt, da omkring 20 aktive onsdag eftermiddag og aften fjernede ukrudt mellem træerne i Multiparken.

 

Læs mere

Sogneforeningen vil igen i år afholde julemarked og datoen bliver søndag den 1. december.

Læs mere

Kør vinteren i møde i god form. Tilmeld dig på et eller flere spinninghold. Vi starter sæsonen i uge 39.

Læs mere

Vester Nebel Sogneforening har netop sat en ny rødvin handel. Rødvinen, der bærer byens logo og slogan på etiketten, er en god Italiensk vin der skal...

Læs mere

Traditionen tro inviteres folk fra både Bryndum og V. Nebel sogne med tilstødende jorder til friluftsgudstjeneste i september ved Nebel Sø.

Læs mere

Der er i den seneste tid gjort en del, for at få multihuset klar til den forestående indendørssæson.

Læs mere

Onsdag den 4. september starter den nye sæson for seniorvolleyballspillerne i VNI. Selvom vi forventer opbakning fra den trofaste trup, er der plads...

Læs mere

Der har igennem lang tid været et stort ønske fra mange foreninger, at få en fælles info-tavle i byen – og nu er den her.

Læs mere

Torsdag den 22. august 2013 kl. 16.30 - 17.30

Læs mere

En gruppe på 12 frivillige børn og voksne indledte i weekenden arbejdet med at flytte skaterparkens ramper væk fra Multihusets parkeringsplads.

Læs mere

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand