Nyheder

Torsdag blev Vester Nebel næsten "sti-fast" med Tarp. Ejvind Vissing gav champagne til asfaltteamet.

Læs mere

På søndag begynder et nyt kirkeår, som mange vil nok opleve som noget helt nyt, for det er folk fra sognene der læser teksterne og beder bønnerne. Det...

Læs mere

Danmarks hurtigset sæbekassebil står i Vester Nebel Fritidsklub. Det blev endelig slået fast fredag aften, hvor der var finale i Ramasjang Rally.

Læs mere

Julefrokost og juledisko i Vester Nebel forsamlingshus

Læs mere

En deltager mistede sin uldfrakke ved julefrokosten. Der kan være tale om en forveksling, da der var en anden ulden frakke i garderoben.

Læs mere

Jens og Anne har mistet deres løbehjul. De er forsvundet ved skolebussen og ved hjemmet på Hygumvej. Nu udsætter de en dusør på løbehjulene.

Læs mere

Aldrig tidligere har et projekt samlet så mange frivillige, som tilfældet var søndag den 11. november. Selvom der var tale om arbejde, hyggede de...

Læs mere

Vester Nebel-borgere i alle aldre gæstede tirsdag aften CSV, for at lære byens nye undervisningsinstitution lidt bedre at kende – og for at se skolen...

Læs mere

Træer, buske, stier, legeredskaber, multibane og meget mere. De har en masse ting i Lindknud, som vi godt kan kopiere i Vester Nebel.

Læs mere

Mandag den 8. oktober blev der i Sognehuset afholdt genopfriskningskursus i brug af hjertestarter.

Læs mere

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand