Ny ølsmagning med Torben Mathews

Så inviterer Multigruppen til endnu en ølsmagning med Torben Mathews i Vester Nebel forsamlingshus. Du kan reservere billetter til showet her. Men husk, der er stor efterspørgsel, så vent ikke for længe!


Det er Multigruppen under Vester Nebel Sogneforening en stor fornøjelse, at kunne invitere til øl-smagning i Vester Nebel Forsamlingshus igen. Det er fredag den 23. marts 2018 klokken 19.30.

Vi har igen bedt Torben Mathews, der er landets bedste og mest underholdende øl-foredragsholder, om at styre begivenhederne. Og foredragsholderen har lovet, at han både medbringer nye smagsoplevelser og nye fortællinger! Så aftenen har noget at byde på for alle, uanset om man har deltaget i smagningerne tidligere eller ej.

Vi har valgt ikke at navngive denne sjette smagning med Mathews endnu, men vi finder sikkert på et titel inden den 23. marts.

 

 

 

Gode grin og sjove historier
Til Torbens øl-smagninger må man være beredt: Det er nemlig ikke kun dine smagsløg, der vil blive provokeret! Smilebåndene får sig med garanti ligeledes en motionstur, idet det sociale element er en meget vigtig, integreret del af øllets univers.

Ølprogrammet
Brasilien? Kan de lave øl?! Og Nordirland? Er han gået helt fra forstanden, ham halvenglænderen Mathews?

Til gengæld har vi hørt, at han tager nogle klasseøl fra England med samt så stærke øl, at den indre varme hæves mærkbart, så vi kan gå hjem uden jakke eller sko på!

Hvad der end sker, kan du nok en gang glæde dig til supergode historier og lousy vittigheder - kan det passe bedre til en fredag aften?!

Lidt godt at spise

Efter smagningen servere vi et spansk inspireret tapas-pølsebord med pålæg, ost, godt brød og andre lækkerier. Og så er baren fyldt med alskens øl, som du kan købe hertil.

Pris for arrangementet

Øl-smagning og let anretning koster 235 kroner pr. person og skal betales forud.

Du kan reservere pladser ved at udfylde felterne herunder. Du skal herefter betale dine billetter, ved at overføre betaling via netbank til Frøs -konto:  9736 – 0000164895.

Du vil modtage dine billetter pr. e-mail (pdf), så snart vi har registreret din indbetaling.

 

En opfordring
Vi forsøger, i det omfang det er muligt, at imødekomme folks ønsker om at kunne sidde sammen med bekendte ved bordene. Hvis du allerede ved, at du har et sådanne ønske, så er det lettest for os, hvis I afgiver en samlet bestilling.

Først til mølle
Husk at betale dine billetter hurtigst muligt, efter de er bestilt. Er de ikke betalt efter otte dage, bliver de sat til salg til andre!

  

Er der spørgsmål, som ikke er afklaret her, så er du velkommen til at ringe 2557 7212.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand