Ølsmagning med Torben Mathews

Så er vi klar til en frisk ølsmagning i Vester Nebel Forsamlingshus, hvor temaet er en historisk beretning og smagning, som Torben Mathews har tilrettelagt i forbindelse med Koldinghus nylige jubilæum. 

Det er Multigruppen under Vester Nebel Sogneforening en stor fornøjelse, at kunne invitere til øl-smagning i Vester Nebel Forsamlingshus fredag den 22. marts 2019 klokken 19.30.

Vi har bedt Torben Mathews om at styre begivenhederne. Og foredragsholderen har lovet, at han fortsætter, hvor han slap sidst, men garanterer samtidigt, at nye deltagere sagtens kan starte her.

Vi har valgt at navngive smagningen ”Alle gode gange syv”

Torben Mathews beretter:
 I anledning af Koldinghus' 750 års jubliæum i 2018 havde jeg det store privilegium at blive bedt om at holde et historisk ølforedrag (og smagning!) baseret på bryg fra en række lande, som vores ååhh så fredelige danske kongerige i tidens løb enten har kæmpet side om side med eller også imod. Her er så chancen via øldråberne (in cerevisia veritas!) for at finde ud af, om vi stadig elsker eller hader vore tidligere fjender og frænder, og tro mig: der kommer nok repræsentanter fra begge lejre, ledsaget som altid af kassable vittigheder, forrygende anekdoter og bidende sarkasme! Svenskerne og tyskerne får sandsynligvis på puklen, franskmændene ligeså. Hollænderne og spanierne gør ligeledes deres indtog, men canadierne...?! Og hvad med englænderne....? Klar til ølkamp?

Vel mødt! Torben Mathews

Lidt godt at spise
Efter smagningen servere vi et lettere måltid med pålæg, ost, godt brød og andre lækkerier. Og så er baren fyldt med alskens øl, som du kan købe hertil. Pris for arrangementet Øl-smagning og let anretning koster 245 kroner pr. person og skal betales forud.

Bestil billetter herunder.
Vi sender billetter per email, når de er betalt via Mobilepay eller bankoverførsel.

 

Mobilepay:4086 8847
Bankoverførsel:9736-0000 164 895

 

 

 

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand