Bliv synlig på vesternebel.dk

Sogneforeningen tilbyder ny erhvervsdrivende i lokalområdet lidt synlighed på hjemmesiden.

Tidligere har erhvervsdrivende, der støttede sogneforeningen som medlem, haft firmanavn, adresse og telefonnummer på hjemmesiden, men det ændredes der på nu.

Få et visitkort

Vi tilbyder nu erhvervsdrivende en slags visitkort, hvor firmalogo eller et mindre billede, kan suppleres med en lille beskrivelse af virksomheden og åbningstider, samt diverse kontaktoplysninger: Link til egen hjemmeside, mailadresse og telefonnummer. Firmaer, der ikke har egen hjemmeside, vil på denne måde blive synlige ved Google-søgninger.

Virksomheder, der takker ja til ordningen, vil få logo eller billede eksponeret som miniature på forsiden af Vester Nebel på skift.

Sådan kan det eventuelt se ud!


 

Prisen Ordningen koster 500 kroner årligt. Dertil kommer evt. produktion af logo / billede, samt opsætning på hjemmesiden. Priser herfor starter ved 300 kroner.

 

Er du interesseret i at få dit firma præsenteret på vesternebel.dk, så kontakt sogneforeningens formand, Marianne Schmidt 2267 7554.

 

Trafik på vesternebel.dk 19. januar 2015 - 18. januar 2017 ifølge Google Analytics

 

 

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand